Fysiotherapie Algemeen

Als algemeen fysiotherapeut richten wij ons op allerlei klachten aan het bewegingsapparaat. Van kruin tot teen.
Denk hierbij aan blessures door dagelijkse activiteiten of sport. Rug- en nekklachten maar ook aan revalidatie na een knieoperatie, nieuwe heup of herstel na opname in het ziekenhuis.
We zijn beweegspecialist en kunnen u op diverse wijzen helpen. Denk hierbij o.a. aan voorlichting en advies / training algemeen / functionele oefentherapie en hulpmiddelen-instructie / massage / begeleiding thuistraining. Dit kan zowel in de behandelkamer, de trainingsruimte als wel bij u thuis plaatsvinden.

Specialisatie
Maatwerk is waar het om draait. Dus vragen wij regelmatig de expertise van elkaar in om u zo goed en snel mogelijk te begeleiden. Ieder van ons heeft een ander aandachtsgebied en samen staan we voor kwaliteit binnen kortdurende trajecten maar ook als u een chronische of progressieve aandoening hebt. 
Daarnaast hebben we binnen de regio diverse zorgpartners zowel binnen de fysiotherapie als aanverwante disciplines. Samenwerking biedt meerwaarde.
Kwaliteit, eerlijkheid en puurheid in de behandeling. Bewegen blijft voor ons de kern! Werken met moderne methoden tussen oude balken, op een kruispunt tussen traditie en High-Tech.