Longnetwerk Emmen & Omstreken

Longnetwerk Emmen en Omstreken is opgezet om goede en kwalitatief verantwoorde fysiotherapeutische zorg te bieden aan mensen met longklachten. Het netwerk van fysiotherapeuten is een samenwerking tussen fysiotherapeuten uit de Zorggroep Treant, locatie Scheper Ziekenhuis en fysiotherapeuten in de regio. De fysiotherapeuten die het netwerk vertegenwoordigen zijn afkomstig uit Zuidoost Drenthe en Zuidoost Groningen.

COPD, Astma en/of een andere longaandoening kunnen beperkingen of moeilijkheden geven in het dagelijks leven. Hierbij kan de fysiotherapeut u uitkomst bieden in een op maat gemaakt revalidatieproces, waarin toegewerkt wordt naar hetgeen wat u als doel voor ogen hebt. Of dit nu weer kunnen traplopen, weer lopend op bezoek kunnen gaan bij kennissen of het beter leren omgaan met de kortademigheid is. 

Ook onze praktijk is deelnemer aan het Longnetwerk Emmen en Omstreken, waarin Monique Swierts uw aanspreekpunt is. Voor meer informatie over het Longnetwerk Emmen & Omstreken, bezoek www.longnetwerkemmenenomstreken.nl/.