Oncologie Netwerk

Het Oncologie Fysiotherapeutisch Netwerk Treant (OFNT) is een netwerk van fysiotherapeuten, gespecialiseerd in de oncologie. Zij streven samen naar kwalitatief hoogwaardige zorg voor mensen met een oncologische aandoening en/of de gevolgen hiervan in alle fasen van deze ziekte. Zij bieden de zorg zo dicht mogelijk in de buurt van de eigen woonomgeving.

Het netwerk is actief in Drenthe en Groningen, vooral rond de ziekenhuislocaties van Treant in Emmen, Hoogeveen en Stadskanaal. Alle fysiotherapeuten die zijn aangesloten bij Oncologie Fysiotherapeutisch Netwerk Treant (OFNT) hebben een opleiding in de oncologie afgerond. Van de leden van OFNT mag u verwachten dat zij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen om zo de beste fysiotherapeutische zorg te leveren aan mensen met kanker.

Voor meer informatie, klik hier

Als u dit bericht leest, heeft de praktijk een sluimer netwerklidmaatschap Oncologie. Er is op dit moment geen oncologie fysiotherapeut binnen de praktijk echter kunnen wij u in contact brengen met gespecialiseerde oncologie fysiotherapeuten in de omgeving.