Coaching

Vind je eigen natuur

Als coach help ik mensen om zichzelf te (her)vinden. Wie wil jij zijn? Op mijn boerderij, in het bos en het groen rondom Gees gaan we op zoek naar de antwoorden op die vraag. Hier kan jij je eigen natuur vinden. En door de bomen het bos weer zien.

Ik help jou om jezelf te worden. Het gaat er namelijk niet om wie of wat jij wilt worden, maar om wie jij wilt zijn. Ik begeleid je om daar zélf te komen. Ik help je om het “zelf” op te lossen, want de oplossing ligt niet ergens buiten jou, op de hei of in het bos, die zit ergens in jezelf.

Een concreet pad

Ik ben een coach die zoekt naar antwoorden. Ik beweeg met je mee en ik luister, maar ik probeer het pad ook concreet te maken. Waar wil jij staan over een jaar? Of over vijf jaar? Samen houden we je einddoel in het vizier. Dat einddoel gaan we bereiken in grote en kleine stappen. Soms beweeg je met zevenmijlslaarzen vooruit, soms met een paar millimeter. Toch kunnen die paar millimeter een wereld van verschil betekenen.

We zetten niet je hele leven op z’n kop, we gaan ontdekken welke stappen jij wilt maken en vooral hoe je die kunt zetten. Alleen zo kom je écht vooruit en beweeg je naar de beste versie van jezelf.

Zo gaan we het doen

  • Elke sessie gaan we naar buiten. Heerlijk met je hoofd in de wind of je handen in de grond!
  • We hoeven niet ver, de antwoorden liggen vaak verrassend dichtbij.
  • Samen ontdekken we wie jij bent en hoe jij jezelf kunt zijn
  • We gaan van denken naar doen. We maken het concreet, want alleen zo kom jij vooruit.

Dit is wat jij krijgt

  • Een luisterend oor en af en toe een duwtje in de rug
  • Alles op jouw tempo, alles is maatwerk
  • Rust in je hoofd en balans in je lijf
  • Hulp uit de natuur en connectie met het land

Dit kan je van mij verwachten

Ik ben een coach van het nuchtere soort. Ik heb mijn voeten in de klei/zandgrond en heb ruim 30 jaar ervaring in therapie en ondernemen in mijn achterzak die ik deel met mijn cliënten. Mijn kennis, opleiding en ervaring met lichaam en geest pas ik toe op een no-nonsense manier, evenals de lessen die ik leer van de natuur.

“Een reis van duizend kilometer begint met de eerste stap”, zo luidt een Oosterse wijsheid. Laten we die stap daadwerkelijk zetten zodat jij vooruit komt.

Ik ben jouw luisterend oor, jouw mee- en tegendenker, jouw metgezel en coach tijdens je reis.

Investeer in jezelf, neem contact op

Als je tot hier hebt gelezen, dan ben je nog maar een kleine stap verwijdert van daadwerkelijke actie! Neem contact met mij op voor meer informatie. Coaching is en blijft altijd maatwerk, geen mens is hetzelfde. Ik hoor graag waar jij hulp bij kunt gebruiken.

Bel of mail me, dat verplicht je tot niets, maar het is misschien wel de eerste stap naar jouw nieuwe ik. Hoe mooi zou dat zijn?