Hoe vergroot jij de groente-mogelijkheden op jouw bord?
De natuur geeft ons uitbundig te eten. Wil jij het bruikbare groen onder je voeten, in je omgeving en anders dan je aantreft in de supermarkt leren herkennen en gebruiken?
Wil jij meer weten hoe jij uit de natuur kunt eten en dit groen in jouw eigen omgeving/tuin kunt inbrengen. Of heb je behoeft aan inspiratie en tips over verwerking. Dan is deze workshop iets voor jou.
Mia neemt je mee op deze ‘groen(t)e’-reis zodat jij altijd beschikt over gezondheid op je bord en ook leuke recepten hebt om een ander culinair te verrassen.
We gaan samen ontdekken, maken, proeven en genieten.
Locatie: De Schaapskooi, Tilweg 1, 7863 TJ, Gees
Datum: Dinsdag 10 December 2024
Tijdstip: 13.30-18.00 uur
Kosten: 69 euro incl. materialen, koffie/thee en recepten
Groepsgrootte: max. 8 personen
Graag vooraf reserveren via mcarey@miacarey.nl of tel. nr 06-11255835
Wil jij deze workshop volgen maar lukt het niet om op de gestelde datum aanwezig te zijn….laat het even weten dan stuur ik een mogelijk alternatief.
Lijkt het jullie leuk om de workshop met jullie team of vriendengroep te volgen dan is een maatwerk datum en aangepaste inhoud een optie. Laat het me even weten dan kijken we samen wat bij jullie past.
Tot ziens in Gees!
1-11-2024 review collega’s Behandel en Expertise Netwerk De Zijlen, Tolbert
“In oktober als teamuitje met 6 personen de workshop Eetbaar Groen in tuin, berm, off the road en voedselbos gevolgd bij Mia.
Het was een erg fijn en warm welkom met een rustige start en kennismaking. Er werd uitgebreid de tijd genomen om verwachtingen en mogelijkheden te bespreken en werd de planning van de dag doorgenomen.
Daarna met elkaar wandelend de prachtige omgeving van Gees in ons opgenomen met de zeer interessante verhalen en kennis over alles wat wij onderweg tegenkwamen die Mia met ons deelde. Uiteindelijk in het voedselbos ook veel zelf mogen onderzoeken en plukken om uiteindelijk met zijn allen heerlijke gerechten van te maken.
Voor ons allen zeer verrassend hoe veel je op een vierkante meter al kan vinden wat zo rijk is van smaak en waar je heerlijke en eerlijke gerechten mee kan maken. Een verrijkende workshop vol kennis en smaaksensatie en welke ook nog eens echt heel leuk is om als teambuilding uitje met elkaar te ondernemen. Echt een aanrader! “