Van fysiotherapie en valpreventie naar coaching en groene ruimte

Mia Carey is gestopt met fysiotherapie en valpreventie. Op de plek waar eerder de fysiopraktijk gevestigd was ontstaat nu een plek voor groene inspiratie, coaching en educatie.

“Na 32 jaar fysiotherapie is het tijd voor iets anders. Ik ben gestopt met mijn praktijk voor fysiotherapie en valpreventie en ga verder als coach en wil op mijn boerderij ruimte geven aan persoonlijke ontwikkeling d.m.v. coaching. En aan inspiratie voor natuur en bodem via workshops en educatie.

Voor mij horen mens, natuur, goede voeding en een gezonde bodem onlosmakelijk bij elkaar. Die gezonde bodem kan je zowel letterlijk als figuurlijk opvatten: we hebben allemaal een gezonde basis nodig van waaruit we kunnen ontwikkelen, of je nu plant of mens bent. Ik wil dat we die connectie weer gaan leggen en wil daar met mijn kennis en locatie een bijdrage aan leveren.

 Mijn boerderij gaat inspiratie en mooie mensen telen, ik heb er zin in! Het is fijn om weer terug te zijn.”

Je vindt meer over mijn nieuwe diensten op deze pagina’s:

Coaching
Groene locatie
Activiteiten